Utöka säkerhet för digitala enheter för Windows 10 i S-läge

Om din prenumeration ger dig rätt till flera installationer kan du installera Norton på flera enheter. Beroende på antalet tillgängliga installationer kan du skicka inbjudningar om att installera din Norton-prenumeration på andra enheter. Du kan skicka nedladdningslänken via e-post, SMS-meddelande eller kopiera nedladdningslänken för att dela den senare.

Sänd en e-postinbjudan för att installera Norton Security

1. Starta Norton Security.

2. I fönstret Mitt Norton klickar du på Skydda en annan enhet.

3. Ange en e-postadress som du kan använda på den andra enheten.

Kontrollera att e-postadressen som du angett är giltig.

4. Klicka på Skicka-ikonen.

En nedladdningslänk från Norton skickas till den angivna e-postadressen.

Nedladdningslänken är endast giltig i 14 dagar. Om nedladdningslänken upphör att gälla måste den skickas på nytt.

5. Öppna e-postmeddelandet på den andra enheten och följ anvisningarna på skärmen för att ladda ner och installera Norton-tjänsten.

Om du vill dela hämtningslänken via andra kommunikationsmedel använder du alternativet Kopiera länk för att kopiera hämtningslänken och dela den senare.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132991104
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 05/07/2019