Utvidga Norton UWP-skyddet till andra enheter

Om Norton Universal Windows Platform-prenumerationen (UWP) ger dig rätt till flera installationer kan du utöka Norton-skyddet till fler enheter. Beroende på antalet tillgängliga installationer kan du skicka inbjudningar om att installera Norton och skydda andra enheter.

Du kan inte utöka skyddet till andra enheter om du är en testanvändare eller om du har installerat Norton Security On-the-Go1. Prenumeration på Norton Security On-the-Go gäller bara för en enda Windows-enhet.

1Norton Security On-the-Go är för närvarande endast tillgänglig i USA. Appen kommer att finnas tillgänglig i andra regioner vid ett senare datum.

Du kan skicka nedladdningslänken via e-post, SMS-meddelande eller kopiera nedladdningslänken för att dela den senare.

Skicka en e-postinbjudan om att installera Norton Security Protection

1. Starta Norton.

2. I fönstret Mitt Norton klickar du på Skydda en annan enhet.

3. Ange en e-postadress som du kan använda på den andra enheten.

Kontrollera att e-postadressen som du angett är giltig.

4. Klicka .

En nedladdningslänk från Norton skickas till den angivna e-postadressen.

Nedladdningslänken är endast giltig i 14 dagar. Om nedladdningslänken upphör att gälla måste den skickas på nytt.

5. Öppna e-postmeddelandet på den andra enheten och följ anvisningarna på skärmen för att ladda ner och installera Norton-tjänsten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132991104
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 30/03/2021