Ändra ditt Norton Password Manager-valvlösenord

Norton Password Manager låter dig ändra ditt valvlösenord via webbläsartillägget. Du kan ändra ditt valvlösenord genom att logga in på ditt Norton Password Manager-valv från webbläsartillägget.

Ändra Norton Password Managers valvlösenord från webbläsare

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Klicka på Öppna valv i popupfönstret som visas.

4. Ange ditt lösenord i fönstret Öppna ditt valv och klicka på Öppna valv.

5. På Norton Password Managers huvudsida, klicka på och klicka sedan på Inställningar.

6. I fönstret Lösenordshanterare under Valvåtkomst klicka på Ändra valvlösenord.

7. På sidan Ändra valvlösenord, följ anvisningarna på skärmen för att byta lösenord och klicka på Spara.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132288114
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 04/12/2019