Ändra valvlösenord för Norton Password Manager

Du kan bara ändra valvlösenordet för Norton Password Manager genom webbläsartillägget eller från din Norton-produkt. Du kan inte ändra valvlösenordet från din mobila enhet.

Ändra valvlösenordet för Norton Password Manager från webbläsartillägget

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Klicka på Öppna valv i popupfönstret som visas.

4. Ange ditt lösenord i fönstret Öppna ditt valv och klicka på Öppna valv.

5. I fönstret Norton Password Manager, klicka på och klicka sedan på Inställningar.

6. I fönstret Lösenordshanterare under Valvåtkomst klicka på Ändra valvlösenord.

7. På sidan Ändra valvlösenord, följ anvisningarna på skärmen för att byta lösenord och klicka på Spara.

Ändra valvlösenordet för Norton Password Manager från Norton

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet klickar du på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Internetsäkerhet och klickar sedan på Password Manager.

3. Klicka på ikonen Inställningar längst ner i fönstret Norton Password Manager.

4. Klicka på fliken Säkerhet.

5. Klicka på Ändra valvlösenord på raden Valvlösenord.

6. Skriv det aktuella lösenordet och det nya lösenordet i fönstret Ändra valvlösenord, och bekräfta det nya lösenordet.

7. Klicka på OK.

8. Klicka på OK i bekräftelsedialogrutan.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132288114
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 26/08/2020