Köra anpassade uppgifter

Norton 360 Online kontrollerar automatiskt ditt system och väljer de bästa inställningarna för att ditt system ska vara säkert. Men du kan köra några specifika uppgifter. Du kan välja vilka uppgifter som ska köras genom alternativen i fönstret Anpassade uppgifter.

I Norton 360 Online kan du välja en egen kombination av uppgifter för engångssökningar. Du kan köra LiveUpdate, säkerhetskopiera data, frigöra diskutrymme genom att rensa datorn och optimera hårddiskarna.

Så här kör du anpassade uppgifter

1. Klicka på Datorsäkerhet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör sökningar.

2. Klicka på Anpassad uppgift och sedan på Kör i fönstret Sökningar under Datorsökning.

3. Markera de uppgifter du vill köra i fönstret Anpassade uppgifter.

Om du vill välja alla uppgifter markerar du alternativet Uppgifter.

4. Klicka på Kör.

Om Anpassad uppgift

Om schemalagda uppgifter

Om fullständigt skydd

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v13139280_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/11/2011