Köra en fullständig systemsökning

En fullständig systemsökning söker noga igenom hela datorn efter virus, spionprogram och andra säkerhetsrisker. En fullständig systemsökning kör LiveUpdate, söker efter virus och spionprogram och kör diskoptimering och säkerhetskopiering.

I en fullständig systemsökning kan du göra följande:

• Hämta de senaste skydds- och programuppdateringarna.

• Sök igenom datorn efter hot.

• Förbättra datorns prestanda genom att optimera hårddisken.

• Säkerhetskopiera dina data.

Du kan säkerhetskopiera dina filer regelbundet för att skydda värdefull information på din dator.

Så här kör du en fullständig systemsökning

1. Klicka på Datorsäkerhet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör sökningar.

2. Klicka på Fullständig systemsökning i fönstret Sökning som visas under Datorsökning.

3. Klicka på Kör.

4. När sökningen är slutförd klickar du på Stäng i fönstret Sökningar.

Om åtgärder när Norton 360 Online inte kan reparera en fil

Åtgärder om en säkerhetsrisk hittas

Om fönstret Resultatsammanfattning

Om sökning i Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v13139256_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/10/2011