Om Norton 360 Online

Norton 360 Online erbjuder erkänt höga prestanda och levererar en snabb och effektiv allt-i-ett-lösning som skyddar din dator och alla dina aktiviteter online. Det skyddar mot virus, maskar, hackare och botnät. Det skyddar mot identitetsstöld online, skyddar viktiga filer och optimerar din dator så att den körs med högsta prestanda.

Norton 360 Online är helt automatiskt och enkelt att använda. Programmet arbetar tyst i bakgrunden och upprätthåller din allmänna systemintegritet med minimal påverkan på datorns prestanda. Med sin oöverträffade kombination av prestanda och skydd hjälper Norton 360 Online dig att få ut det mesta av din dator och dina aktiviteter online.

Norton 360 Online ger ett heltäckande skydd som omfattar följande funktioner:

Datorsäkerhet

Skyddar datorn mot virus, spionprogram och okända hot.

Du kan också utföra följande typer av sökningar i Norton 360 Online:

• Datorsökning : Omfattar snabbsökning, fullständig systemsökning och anpassade sökningar som hjälper dig att upptäcka och ta bort alla typer av virus, spionprogram och andra säkerhetshot.

• Omdömessökning : Ger information om hur pålitliga program och processer som körs på datorn är. Du får hjälp med att identifiera filer som är misstänkta eller sårbara genom att hot identifieras utifrån säkerhetsomdömen. Du kan utföra olika typer av omdömessökningar, till exempel snabbsökning, fullständig systemsökning och anpassade sökningar.

Med Sök igenom Facebook-loggen kan du söka igenom länkar och webbadresser som finns i din Facebook-logg.

Identitet

Skyddar mot identitetsstölder med hjälp av nätfiskeskydd, lösenordshantering och Norton Safe Web-funktioner.

Identity Safe låter dig lagra och hantera känslig information, till exempel adress, inloggningsuppgifter, lösenord och kreditkortsuppgifter.

Funktionerna Skydd mot nätfiske och Norton Safe Webb skyddar dig mot nätfiskeangrepp.

Säkerhetskopiering

Skyddar viktiga filer med tjänster för säkerhetskopiering och återställning.

En av de viktigaste åtgärderna du kan vidta för att skydda värdefull information i din dator är att säkerhetskopiera dina filer regelbundet. Om du förlorar data kan Norton 360 Online återställa dem när som helst.

Datoroptimering

Innehåller följande funktioner som förbättrar datorns prestanda:

• Diskoptimering : Defragmenterar hårddisken och frigör diskutrymme.

• Filrensning : Raderar oönskade temporära filer, däribland överblivna webbläsarfiler, sökord som använts i Internetsökningar och andra tillfälliga filer.

• Registerrensning : Tar bort felaktiga och föråldrade poster i Windows-registret som kan orsaka fel.

• Diagnostikrapport : Visar information som maskinvaruprofil, operativsystem och systemets återställningspunkter.

• Starthanteraren : Hjälper dig att hantera och konfigurera autostartprogrammen, det vill säga de program som startar när du slår på datorn.

Automatisk LiveUpdate ger dig de senaste definitionerna och programuppdateringarna för att skydda datorn. Med Tyst läge kan du dölja varningar och meddelanden när viktiga uppgifter utförs på datorn.

Om du inte lyckas konfigurera Norton 360 Online kan du få mer hjälp. Norton 360 Online erbjuder lättanvända supportalternativ. Du kan öppna supportwebbplatsen via fönstret Norton Autofix och söka i Symantecs kunskapsdatabas efter lösningar på dina problem.

Aktivera Norton-tjänsten

Om huvudfönstret i Norton 360 Online

Om Norton 360 Online-inställningar

Göra egna inställningar i Norton 360 Online

Följa upp säkerhetsstatusindikatorer

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v13139152_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 03/11/2011