Andra produkter

Installera Norton Security på Windows 10 i S-läge

Följ de här anvisningarna från din Windows 10-enhet i S-läge för att ladda ner och installera Norton Security.

STEG 1

Hämta Norton Security-appen från Microsoft Store

  1. Starta Microsoft Store-appen på Windows 10-enheten i S-läge.

  2. Sök efter Norton Security i Microsoft Store och installera Norton Security-appen.

  3. På sidan Microsoft Store för Norton Security klickar du på Hämta och installerar appen.

Aktivera Norton Security-appen

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v130433626
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 29/05/2020