Installera Norton Device Security UWP-appen i Windows 10

Följ dessa instruktioner från Universal Windows Platform-enheten (UWP) för att ladda ner och installera Norton Security Protection- eller Norton Security On-the-Go-appen från Microsoft Store.

Norton Security On-the-Go är för närvarande endast tillgänglig i USA. Appen kommer att finnas tillgänglig i andra regioner vid ett senare datum.

STEG 1

Hämta Norton Device Security-appen från Microsoft Store

1. Starta Microsoft Store-appen på UWP-enheten.

2. Sök efter Norton Security.

3. Välj den app som uppfyller dina krav i sökresultaten som visas:

• Norton Security Protection

• Norton Security On-the-Go

4. På sidan Microsoft Store för Norton klickar du på Hämta och installerar appen.

STEG 2

Aktivera Norton Device Security-appen

• Välj något av följande alternativ beroende på prenumerationen:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v130433626
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 30/03/2021