Installera Norton Security på Windows 10 i S-läge

Följ nedanstående anvisningar från din Windows 10-enhet i S-läge för att ladda ner och installera Norton Security-appen.

Installera Norton på Windows 10 i S-läge

1. Logga in på Norton.

2. På sidan Mitt Norton klickar du på Ladda ner.

3. Klicka på Hämta det från Microsoft i fönstret som visas.

Du omdirigeras till sidan Microsoft Store för Norton Security.

4. På sidan Microsoft Store för Norton Security klickar du på Hämta.

Ange dina betalningsuppgifter om du uppmanas att betala.

Du debiteras inte när du har testversionen. Du kan avsluta den automatiska förnyelsen när som helst under testversionen.

5. Ange e-postadress och lösenord för ditt Norton-konto när du uppmanas att logga in.

Om du inte har ett Norton-konto klickar du på Skapa konto för att skapa ett nytt Norton-konto.

6. Följ anvisningarna på skärmen.

Om du inte blev ombedd att betala under installationen upphör produkten efter testversionen och du måste köpa en prenumeration.

Testversionens varaktighet varierar mellan regioner.

Du kan också söka efter "Norton Security" i Microsoft Store och installera Norton Security-appen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v130433626
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 10/03/2020