Lås upp ditt Norton Password Manager-valv med Mobil upplåsning

Funktionen Mobil upplåsning låter dig låsa upp ditt Password Manager-valv med hjälp av en skrivbordswebbläsare genom att godkänna ett meddelande på din mobila enhet istället för att manuellt ange ditt valvlösenord. Varje gång du startar din skrivbordswebbläsare med Norton Password Manager-tillägget installerat, skickas automatiskt ett meddelande om upplåsningsbegäran för valvet till din registrerade mobila enhet. När du har godkänt upplåningsbegäran på den mobila enheten kommer ditt valv automatiskt att låsas upp i webbläsaren.

Video: Så här ställer du in och använder mobillåsning

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v128979256
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/06/2019