Tillgänglighet för Norton Securitys verktygsfält i Google Chrome

Chrome-tillägget för Norton Securitys verktygsfält har ersatts av nya tillägg:

• Norton Safe Web: Varnar dig för potentiellt osäkra webbplatser, ger omdömen om webbplatsers säkerhet, skyddar mot nätfiske, ger tillgång till säkerhetsanmärkningar i sökresultaten.

• Norton Password Manager: ger åtkomst till onlinevalv och password manager-funktioner.

Det nya tillägget stöder inte lokala valv. Om du vill veta mer gå till Supporten för Norton Password Manager lokalt valv i Google Chrome upphör.

Vi rekommenderar att du installerar alla tillgängliga Norton-tillägg för att maximera ditt skydd när du är uppkopplad. Gå till sidan Skydd av webbläsarteknik och installera alla Norton-tillägg.

Old Norton Security Toolbar

Nytt Norton Safe Web-tillägg

Nytt Norton Password Manager-tillägg

Varför händer det här?

Under den närmaste tiden kommer tekniken som används av Norton Securitys verktygsfält att avbrytas i Google Chrome. Tillägg med nyare teknik kommer att finnas tillgängliga för att hjälpa till att skydda Nortons kunder när de är uppkopplade.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v128445629_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 05/10/2018