Läs mer om Norton Safe Web

Norton skyddar ditt surfande bättre än någonsin med Norton Safe Web.

Installera Norton Safe Web i några enkla steg så får du genast det senaste kraftfulla Norton-skyddet för Google Chrome. Då får du också uppdateringar till innovativa surfskyddsfunktioner i framtiden.

Norton Safe Web skyddar dig mot identitetsstöld och internetbedrägerier genom att varna dig för farliga webbplatser när du söker, handlar eller surfar på nätet. Det ger omdömen om webbplatsers säkerhet, skydd mot nätfiske och tillgång till säkerhetsanmärkningar i sökresultaten.

Klicka på Uppdatera och följ anvisningarna på skärmen för att installera tillägget Norton Safe Web från Chrome Web Store.

Nytt Norton Safe Web-tillägg

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v128445629
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 19/11/2019