Återställa filer - Återställningsresultat

Det här fönstret visas information om den senaste återställningssessionen. Sammanfattningen innehåller sökvägen till de återställda filerna och deras återställningsstatus.

Om du håller muspekaren över filnamnet under Fil så visas sökvägen till filens ursprungsplats.

Du kan även markera en fil och visa de återställda filerna via länken Öppna vald fil.

Välja filer som ska återställas

Om filnamnstillägg vid säkerhetskopiering

Återställa filer

Återställa filer med Norton 360 Online-funktionen Automatisk återställning

Återställa en fil från en säkerhetskopia på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

Om säkerhetskopiering och återställning i Norton

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v12725112_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 26/07/2011