Supporten för Norton Password Manager lokalt valv i Google Chrome upphör

Varför händer det här?

Under den närmaste tiden kommer tekniken som används av Norton Security Toolbar att avbrytas i Google Chrome-webbläsaren. Tillägg med nyare teknik kommer att finnas tillgängliga för att hjälpa till att skydda Nortons kunder när de är uppkopplade.

Var hittar jag det nya tillägget efter installationen?

Den nya Norton Password Manager-tillägget finns i det övre högra hörnet av Google Chrome-webbläsaren.

Kan jag använda lokala valv i Google Chrome?

Lokalt valv stöds inte längre i Google Chrome. Det nya Norton Password Manager-tillägget stöder endast onlinevalv.

Var kan jag använda mitt lokala valv för att gå framåt?

Du har fortfarande åtkomst till lokala valv från produkterna Norton Security, Norton Internet Security eller Norton 360. Klicka på Onlinesäkerhet och sedan på Password Manager. Norton Toolbar är också fortfarande tillgänglig i Internet Explorer och fungerar med lokala valv.

Hur kan jag omvandla ett lokalt valv till ett onlinevalv?

Du kan synkronisera dina Norton Password Manager-uppgifter från ett lokalt valv med ett molnvalv. Om du flyttar data från ett lokalt valv till ett molnvalv tas alla data i det lokala valvet bort permanent. Läs Synkronisera lokalt valv med molnvalv om du vill veta mer.

Hur installerar jag Norton Password Manager-tillägget?

När du har omvandlat det lokala valvet till ett onlinevalv går du till sidan Skydd av webbläsarteknik och installerar alla Norton-tillägg.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127071428_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 14/03/2019