Vanliga frågor: Norton Password Manager

Som företag är vi engagerade i att skydda dig mot virus, malware, spårning när du är uppkopplad, angrepp på Wi-Fi-hemmanätverk, identitetsstöld och mer. Som en del av det åtagandet ändrar vi några av våra produkt- och funktionsnamn för att tydligare reflektera deras funktionalitet och rollen som de spelar för att ge dig det mest omfattande skyddet mot dagens internethot.

I september 2018 bytte vi namn på vår produkt Norton Identity Safe till Norton Password Manager. Du har fortfarande kvar samma funktioner och fördelar som du har kommit att förlita dig på, uppbackade av våra medlemstjänster och supportteam.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127051054
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 19/11/2019