Aktivera eller inaktivera snabbkontrolltjänster

I fönstret Inställningar kan du aktivera eller avaktivera följande Snabbkontroll -tjänster:

• Tyst läge

• Safe Surfing

• Identity Safe

• Säkerhetskopiering

• Statusikoner för säkerhetskopiering

• Automatisk LiveUpdate

• Brandvägg

• Norton Manipuleringsskydd

Om du för muspekaren över en tjänst visas en beskrivning av tjänsten. Alla tjänster bör vara aktiverade, förutom Tyst läge.

Så här aktiverar eller avaktiverar du Snabbkontroll -tjänsterna

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Gör något av följande under Snabbkontroller i fönstret Inställningar :

• Om du vill aktivera en tjänst markerar du motsvarande kryssruta.

• Om du vill avaktivera en tjänst avmarkerar du motsvarande kryssruta.

Om en varning eller ett meddelande visas väljer du en period i listrutan och klickar sedan på OK.

Göra egna inställningar i Norton 360 Online

Om Norton 360 Online-inställningar

Om att hålla datorn säker

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v12686692_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/10/2011