Ta bort mitt Norton Family-konto

Om du inte längre använder Norton Family-tjänsten kan du ta bort den när som helst från webbplatsen Norton Family. Innan du börjar bör du observera följande information:

• När du tar bort ditt konto bryts kopplingen till alla enheter som är kopplade till kontot.

• Du förlorar alla ditt barns skyddsinställningar och tidigare aktivitetsrapport.

• Du måste avinstallera Norton Family-applikationenmanuellt från enheten.

Använd Norton Family-webbplatsen

1. Logga in på ditt Norton.

2. Klicka på din profilikon.

3. Klicka och klicka sedan på Redigera Profil.

4. Längst ner i fönstret Redigera profil, klicka på Radera mitt Norton Family-konto.

5. Ange lösenordet för ditt Norton-konto och klicka på Bekräfta.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v126806945
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 19/06/2019