Köra rensning av registret

Windows-registret kan innehålla poster som hänvisar till filer som inte finns. Sådana felaktiga registerposter kan göra datorn långsammare. Med Rensning av registret söker funktionen efter felaktiga registerposter, och om några hittas tas de bort.

Så här kör du Rensning av registret

1. Klicka på Uppgifter i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Kör rensning av registret under Datoroptimering i fönstret Uppgifter.

3. Klicka på Stäng i fönstret Optimering när aktiviteten har slutförts.

Utföra genomsökning för att rensa upp på hårddisken

Köra diagnostikrapport

Om datoroptimering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v12631552_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/10/2011