Visa ditt barns mobilappaktivitet

Appuppsikt stöds på Android-telefoner och -surfplattor.

Mobilappaktivitetrapport visar en lista över installerade eller avinstallerade appar på barnets Android-enhet. Du kan även se hur mycket tid ditt barn tillbringat på varje app. Appanvändningstiden kan dock endast erhållas från enheter med Android 5 eller senare. Du kan även blockera en app om du tror att den är olämplig för ditt barn.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar för att se ditt barns aktiviteter.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125519996
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 19/06/2019