Visa barnets videoaktiviteter

Videouppsikt stöds på Windows-datorer, Android-telefoner och -surfplattor, iPhone och iPad.

Videoaktivitetsrapport visar de videoklippen som barnet har sett på internet. Norton Family övervakar och registrerar barnens videoaktiviteter på följande videowebbplatser:

• YouTube

• Hulu (endast på Windows-datorer)

När dina barn tittar på YouTube-spellistan i Chrome på Android-telefonen eller -surfplattan, döljs adressfältet automatiskt. I det här fallet kan Norton Family inte övervaka och rapportera sådana enskilda videor på spellistan som separata aktiviteter. Så be dina barn att använda Norton Family-webbläsaren för sina surfaktiviteter på sina mobila enheter för att få ut mesta möjliga av Norton Family.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar för att se ditt barns aktiviteter.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125453888
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 18/07/2019