Definiera reglerna för sökuppsikt

Sökuppsikt stöds på Windows-datorer, Android-telefoner och -surfplattor, iPhone och iPad.

Sökuppsikt visar vilka ord, termer och fraser dina barn använder för att söka på sin enhet, vilket ger dig insikt i deras intressen och hjälper dig skydda dem från olämpligt innehåll. Du kan också aktivera sökfilter i populära webbläsare för att förhindra att explicit vuxenorienterat innehåll visas i sökresultaten.

Norton Family övervakar och registrerar barnens sökningar i populära sökmotorer som Google, Bing, YouTube, Ask och Yahoo.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar för att visa eller uppdatera reglerna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125229935
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 08/07/2019