Åtgärda problem med att Norton Secure VPN-fönstret stannar vid "Ansluter"

Detta problem inträffar om Norton Secure VPN inte lyckas upprätta en anslutning till VPN-servern. Det kan orsakas av tillfälliga problem med nätverksanslutningen. Säkerställ att enheten är ansluten till en stabil internetanslutning.

Kontrollera om det finns nätverksproblem

Om du tidigare har kunnat ansluta till Norton Secure VPN i samma nätverk kan du vänta en stund och sedan försöka ansluta till Norton Secure VPN på nytt.

Vissa nätverk tillåter inte VPN-anslutningar och begränsar VPN-åtkomst med nätverks- eller brandväggsinställningar. Om felet uppstår när du ansluter till Secure VPN för första gången kan det bero på nätverks- eller brandväggsinställningarna.

Om du ser felmeddelandet upprepade gånger kan du ansluta till ett annat nätverk eller ansluta till mobildataanslutningen på enheten.

Starta om Norton Secure VPN om problemet kvarstår.

Starta om Norton Secure VPN

Om du har Norton Secure VPN som en del av Norton 360 på Mac kan du starta om din enhet.

1. Öppna Norton Secure VPN.

2. I det övre högra hörnet klickar du på användarikonen och klickar på Logga ut.
  3. Klicka på ikonen Inställningar och klicka sedan på Avsluta Norton Secure VPN.
  4. Starta om enheten.

5. Öppna Norton Secure VPN och logga in med ditt konto.