Jag hittar inte Norton Securitys verktygsfält i Mozilla Firefox

Varför saknas Norton Securitys verktygsfält i Mozilla Firefox?

Det aktuella tillägget för Nortons verktygsfält är skapat med äldre teknik som inte stöds av Mozilla i Firefox-version 57 och senare. När du har uppdaterat till Mozilla Firefox version 57, inaktiverar Firefox alla tillägg som är skapade med den äldre standarden.

Mer information om Mozillas nya standarder finns i bloggen om Mozilla-tillägg.

Är du skyddad utan Norton Securitys verktygsfält?

Ja. Norton har utvecklat ett nytt tillägg, Norton Safe Web som skyddar mot hot, nätfiskewebbplatser och mycket mer. De här nya tillägget är skapat av teknik som stöds av Mozilla och grundas på senaste branschstandarderna som innebär att utvecklingen går från gränssnitt för verktygsfält till implementering av modellen för verktygsfält utan tillägg.

Befintliga tillägg som Norton Safe Search och Norton-hemsidan migreras till Mozilla-tekniker och webbtilläggsstandarder som stöds.

Windows XP- och Windows Vista-användare kan endast installera Norton Safe Web-tillägg efter uppdatering till Mozilla Firefox version 57. Mer information finns i Firefox-supporten för Windows XP och Vista upphör.

Vilka funktioner finns i Norton Safe Web?

• Detta är ett nytt tillägg med webbtilläggsstandarder.

• Blockera sidmeddelande på en webbplats med hot

• Blockera sidmeddelande på en webbplats som sysslar med nätfiske.

• Sökanteckning för Norton Safe Search-resultat

Norton arbetar kontinuerligt med att tillhandahålla bättre skyddsfunktioner i dessa tillägg.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v124328498_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 05/02/2019