Lägg till Norton-webbläsartillägg för att surfa och handla säkrare på Mac

När du har installerat Norton på Mac uppmanas du att lägga till webbläsartillägg när du först öppnar Safari, Firefox eller Chrome. Norton tillhandahåller fokusfunktionen för webbläsare där webbläsartilläggsvarningen endast visas när du fokuserar webbläsaren. Aktivera tilläggen Norton Safe Web, Safe Search, Hemsida och Identity Safe för att maximera din säkerhet online.

Om du har Mac OS X 10.10.x eller senare finns Nortons fristående webbläsartillägg tillgängliga även efter att du har avinstallerat din Norton-produkt. Om du avinstallerar din Norton-produkt på Mac OS X 10.9 eller tidigare tas alla webbläsartillägg som avser Safari och Firefox bort förutom tillägg som installerats på Chrome-webbläsare.

De fristående tilläggen Norton Safe Web, Norton-hemsidan, Norton Safe Search och Norton Password Manager stöds inte i Mac OS X 10.9 eller tidigare eller i äldre versioner av webbläsarna. För att installera det senaste Norton-webbläsartillägget ska du uppgradera Mac-operativsystemet till 10.10.x eller senare och uppdatera webbläsaren till den senaste versionen.

Lägg till Norton-webbläsartillägg för Mac OS X 10.10 eller senare

Lägg till Norton-webbläsartillägg för Mac OS X 10.9 eller tidigare

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v124215409_nsmac_retail_sv_se
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 15/04/2019