Kör Norton Clean för att ta bort filer som kan göra din Mac långsammare

Skräpfiler, inklusive tillfällig installation, eller till och med duplicerade filer från ditt e-postkonto eller fotoalbum, kan påverka datorns prestanda. Norton Clean tar bort många olika slags skräpfiler som kan göra din Mac långsammare.

Norton Clean söker inte igenom anslutna enheter och kör endast på Mac OSX 10.10.5 eller senare. Som standard flyttar Norton Clean skräpfiler till papperskorgen, men tar inte bort dem. För att ställa in Norton Clean på att automatiskt ta bort skräpfiler, se Schemalägg eller anpassa Norton Clean-sökningar för att hjälpa till att förbättra Mac-datorns prestanda

Kör Norton Clean för att ta bort skräpfiler

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Rensa i Nortons huvudfönster.

3. Klicka på Kör nu eller Starta.

Om Norton Clean uppmanar dig att öppna programmen Foton och iTunes ska du klicka på Öppna.

4. I fönstret Översikt på raderna Liknande och Duplicera, klickar du på Granska, välj filerna du vill ta bort och klicka på Klart.

Liknande innebär att två filer verkar vara identiska, även om de kan ha små skillnader så som olika filnamn. Dubblett innebär att filerna är identiska.

5. Klicka på Rensa för att flytta de filer du har valt till papperskorgen.

I fönstret Rensning slutförd kan du se resultatet från sökningen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v123986598_nsmac_retail_sv_se
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 29/04/2019