Skyddslarm

När du stänger av Intrångsskydd har din dator inget skydd mot Internethot. Om du inte kan se visst Internetinnehåll, justerar du bara de individuella säkerhetsinställningarna istället för att stänga av Intrångsskydd.

Om du måste stänga av intrångsskyddet bör du göra det endast tillfälligt för att vara säker på att det aktiveras automatiskt igen.

Välj hur länge du vill stänga av intrångsskyddet genom att använd listrutan i det här fönstret.

För att säkerställa att din dator har skydd kan du aktivera Intrångsskydd manuellt innan den angivna tiden löper ut.

Om Intrångsskydd

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1224913_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/03/2011