Permanent blockera en dator som blockerats med AutoBlock

Du kan permanent blockera en dator som blockerats med AutoBlock Den permanent blockerade datorn tas bort från AutoBlock-listan och läggs till som begränsad dator i Karta över nätverkssäkerhet för hemmanätverk.

Så här blockerar du en dator som blockerats med AutoBlock permanent

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden AutoBlock för intrång under Intrångsskydd på fliken Intrångsskydd och Webbläsarskydd.

4. Klicka på den dator som du vill blockera permanent i listan Datorer som för tillfället blockeras av AutoBlock i fönstret AutoBlock för intrång.

5. Välj Begränsa under kolumnen Åtgärd.

6. Klicka på OK.

Inaktivera eller aktivera AutoBlock

Avblockera AutoBlockerade datorer

Om Intrångsskydd

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1224898_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/09/2011