Aktivera och inaktivera meddelanden från Intrångsskydd

Du kan välja om du vill informeras när Intrångsskydd blockerar misstänkta angrepp. Oavsett om du får meddelanden eller inte registreras intrångsskyddsaktiviteter i Säkerhetshistorik. Säkerhetshistorik innehåller information om den attackerande datorn och själva attacken.

Du kan välja om du vill informeras när intrångsskyddet blockerar misstänkta angrepp baserade pŠen viss signatur.

Så här aktiverar och inaktiverar du meddelanden från intrångsskyddet

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Gör något av följande på raden Varningsmeddelanden under Intrångsskydd på fliken Intrångsskydd och webbläsarskydd :

• Flytta omkopplaren På/Av åt höger till läget Av.

• Flytta omkopplaren På/Av åt vänster till läget .

4. Klicka på Tillämpa i fönstret Inställningar.

Gör så här för att aktivera eller inaktivera enskilda intrångsskyddsmeddelanden

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Intrångsskyddssignaturer under Intrångsskydd på fliken Intrångsskydd och webbläsarskydd.

4. Klicka på en angreppssignatur och sedan på Egenskaper i fönstret Intrångssignaturer.

5. Markera eller avmarkera Meddela mig när den här signaturen upptäcks i fönstret Signaturegenskaper.

6. Klicka på OK.

7. Klicka på OK i fönstret Intrångssignaturer.

8. Klicka på Tillämpa i fönstret Inställningar.

Om Intrångsskydd

Om Säkerhetshistorik

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1224775_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 03/11/2011