Åtgärda brandväggsproblemet om det inte korrigeras då du klickar på Korrigera nu

Aktivera brandväggen manuellt för att åtgärda detta problem. Om problemet kvarstår efter omstart ska du avinstallera och installera om Norton. Ladda ner och kör Norton Remove and Reinstall Tool för att avinstallera Norton-produkten.

STEG 1

Aktivera brandväggen manuellt

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar.

3. I fönstret Inställningar, klicka på Brandvägg.

4. Öppna fliken Allmänna inställningar och klicka på reglaget bredvid Smart brandvägg för att aktivera den.

5. Klicka på Tillämpa och sedan på Stäng.

6. Starta om datorn.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner verktyget Norton Remove and Reinstall.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till en standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton igen när datorn har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v119297858
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/06/2019