SONAR-skyddet är inaktiverat och problemet löses inte genom att klicka på Åtgärda nu

Starta om datorn för att åtgärda det här problemet. Om problemet kvarstår efter omstart avinstallerar du Norton-produkten och installerar om den. Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall för att avinstallera Norton-produkten.

STEG 1

Starta om datorn

1. Stäng alla program.

2. Starta om datorn.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner verktyget Norton Remove and Reinstall.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till en standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Installera om Norton-produkten enligt anvisningarna på skärmen när datorn har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v119297819
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 19/07/2019