Meddelandet "Din Norton-produktversion är inkompatibel med det här operativsystemet..."

Det här meddelandet visas om du uppgraderar datorn till den senaste versionen av Windows 10 men inte har den senaste versionen av Norton-produkten.

Uppdatera din Norton-produkt

1. Popupmeddelandet från Microsoft visas längst ner till höger.

2. Klicka på Uppdatera.

Om du väljer alternativet Behåll kommer Windows Defender att vara aktiverad och Norton-produkten tas bort.

3. Klicka på Ja i dialogrutan User Account Control.

4. Klicka på Nästa i installationsuppmaningens fönster.

5. Utför installationen genom att följa anvisningarna på skärmen.