Meddelandet "Din Norton-produktversion är inkompatibel med det här operativsystemet... visas när jag uppgraderar till den senaste versionen av Windows 10

Det här meddelandet visas om du uppgraderar datorn till den senaste versionen av Windows 10 men inte har den senaste versionen av Norton-produkten.

Uppdatera din Norton-produkt

1. Popupmeddelandet från Microsoft visas längst ner till höger.

2. Klicka på Uppdatera.

Om du väljer alternativet Behåll kommer Windows Defender att vara aktiverad och Norton-produkten tas bort.

3. Klicka på Ja i dialogrutan User Account Control.

4. Klicka på Nästa i installationsuppmaningens fönster.

5. Utför installationen genom att följa anvisningarna på skärmen.