Lägg till Nortons webbläsartillägg

När du har installerat Norton uppmanas du att lägga till Norton-webbläsartilläggen i dina webbläsare. Norton lägger till tilläggen i webbläsarna Internet Explorer, Firefox och Chrome.

Norton-webbläsartilläggen måste aktiveras för att ge dig smidig åtkomst till samtliga webbläsarspecifika Norton Security-funktioner. Norton-webbläsartilläggen inkluderar:

Norton Safe Web

En säker sökupplevelse som hjälper dig att surfa, söka och handla tryggt på internet. Det analyserar webbplatserna du besöker och undersöker om det finns några virus, spionprogram, malware eller andra hot.

Aktiverar eller inaktivera Norton Safe Web

Norton Safe Search

En säker sökmotor som använder Ask.com för att ta fram sökresultat. Norton Safe Search rangordnar sökresultaten baserat på webbplatsens säkerhetsstatus och Nortons bedömning.

Söka på webben med Norton Safe Search

Norton-hemsida

En webbsida där funktionen Norton Safe Search används för att förbättra dina sökningar på webben. Du får information om webbplatsens säkerhetsstatus och Nortons bedömning för varje resultat som sökmotorn genererar.

Norton-hemsidan

Norton Password Manager

Ett valv är en säker plats där du kan spara all din känsliga information, exempelvis inloggningsuppgifter, personuppgifter och ekonomisk information. Du kan använda den här informationen för att logga in på webbsidor, automatiskt ifyllda onlineformulär och onlinebetalningar.

Norton Password Manager

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117744069_ns_retail_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 24/04/2019