Lägg till eller installera Norton-webbläsartillägg i din webbläsare

Norton-webbläsartilläggen inkluderar:

• Norton Safe Web : Med Norton Safe Web kan du surfa, söka och handla säkert på internet. Det undersöker de webbplatser du besöker och upptäcker virus, spionprogram, malware och andra hot. Grundat på analysen ger Norton Safe Web säkerhetsomdömen för webbplatser innan du besöker dem

• Norton Safe Search : Norton Safe Search är Nortons säkra sökmotor som hjälper dig att undvika webbplatser för nätfiske och andra riskabla webbplatser som kan visas i sökresultaten. Den använder Nortons Safe Web-teknik, tillsammans med Ask.com-sökmotorn, för att ge omdömen om webbplatsers säkerhet.

• Norton Password Manager : Norton Password Manager hjälper dig att komma åt, hantera och skydda dina lösenord och personuppgifter, som du behöver för dina onlineaktiviteter. Det håller även dina lösenord synkroniserade i olika webbläsare och på mobila enheter.

• Norton Privacy Builder : Norton Privacy Builder är ett webbläsartillägg utformat i syfte att spara tid och skicka en begäran om att välja bort försäljande av information. Norton Privacy Builder gör det lättare att utöva din rätt att välja bort att sälja din personliga information under California Consumer Privacy Act (CCPA). Det är tillgängligt i webbläsaren Google Chrome endast i USA.

Om du försöker installera tilläggen på Mac ska du läsa Lägg till Norton-webbläsartillägg på Mac.

Lägg till Norton-webbläsartillägg

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Internetsäkerhet i Nortons huvudfönster.

3. I webbläsarens listruta väljer du din webbläsare och klickar på Konfigurera nu.

4. Installera alla tillgängliga tillägg på webbläsarskyddssidan.