Lägg till eller installera Norton-webbläsartillägg i din webbläsare

Med Nortons webbläsartillägg kan du analysera webbplatser som du besöker och få hjälp att upptäcka eventuella virus, spionprogram, malware eller andra internethot. De erbjuder dig även en säker plats online där du kan spara all din känsliga information, exempelvis inloggningsuppgifter, personuppgifter och ekonomisk information.

När du har installerat Norton Device Security på din dator eller Mac-enhet uppmanas du att lägga till Norton-webbläsartilläggen. Tilläggen stöder webbläsare Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox och Apple Safari.

Norton-webbläsartilläggen inkluderar:

Om du vill installera Norton-webbläsartillägg ska du välja din webbläsare:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117744069
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 16/04/2021