Läs mer om skyddsfunktionerna hos Norton Secure VPN för internetdelade enheter

Med ditt köp av Norton Secure VPN kan du endast skydda Wi-Fi-anslutningen på enheten som den är installerad på. Appen skyddar inte andra enheter som delar internet med din enhet. Om du vill skydda internetdelande enheter, måste du installera Norton Secure VPN-appen på var och en av dessa enheter.

Du kan köpa och installera Norton Secure VPN på andra enheter från App Store eller Play Store för att ha en skyddad Wi-Fi-anslutning.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117622360_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android, iOS
Senast ändrat: 03/06/2019