Blockera eller avblockera annonsspårning i Norton Secure VPN

Varje mobil enhet har en unik annons-ID som kan användas för att spåra din information som namn, adress och ålder. Annons-ID kan användas av apputvecklare för att skapa målinriktade annonser som är relevanta för dig. Funktionen Annonsspårning i Norton Secure VPN blockerar målinriktad annonsering.

Ett litet antal webbplatser kräver att blockering av annonsspårning inaktiveras för att fungera korrekt. Om du litar på dessa webbplatser, kan du blockera annonsspårning.

Aktivera eller inaktivera Blockara annonsspårning på Android eller iOS

1. Öppna Norton Secure VPN.

2. Tryck på ikonen Annonsspårning längst ner på skärmen.

3. På skärmen Annonsspårning flyttar du reglaget Blockera Annonsspårning för att aktivera eller inaktivera Annonsspårning

Annonsspårningsblockeringen fungerar endast när det virtuella privata nätverket är aktiverat.

Aktivera eller inaktivera Blockera annonsspårning på Windows eller Mac med Norton Secure VPN-programmet

1. Öppna programmet Norton Secure VPN på datorn

2. Klicka på fliken Annonsspårning i programmet och flytta reglaget Blockera annonsspårning för att aktivera eller inaktivera Annonsspårning.

Aktivera eller inaktivera Blockera annonsspårning på Windows eller Mac med Norton

1. Öppna Norton Secure VPN.

I fönstret Mitt Norton klickar du på rullgardinspilen bredvid Secure VPN och klickar på Annonsspårning.

2. Klicka på fliken Annonsspårning och flytta reglaget Blockera annonsspårning för att aktivera eller inaktivera Annonsspårning.

Video: Komma igång med Norton Secure VPN

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117122899
Operativsystem: Windows, macos, Android, iOS
Senast ändrat: 07/09/2020