Ladda ner och installera Norton App Lock

Du kan ladda ner och installera Norton App Lock direkt på din Android-enhet från Google Play Store.

Ladda ner och installera Norton App Lock

1. Starta Play Store -appen från hemskärmen.

2. Sök efter Norton App Lock-appen.

3. I sökresultatet markerar du Norton App Lock och trycker sedan på Installera.

4. Tryck på Öppna för att starta Norton App Lock när nedladdningen är slutförd.

5. Läs igenom Norton-licensavtalet och Sekretesspolicyn och tryck på Godkänn och starta.

6. Tryck på Konfigurera för att börja konfigurera appen.

7. Tryck på Norton App Lock-tjänsten på skärmen Tillgänglighet under Tjänster och flytta sedan reglaget för att aktivera Tillgänglighet för appen. Tryck på OK för att bekräfta.

8. Ange ett upplåsningsmönster eller en lösenkod.

9. Kontrollera att e-postadressen som har valts är korrekt och tryck på Fortsätt.

E-postadressen används för att återställa din lösenkod eller låsmönstret ifall du glömmer dessa.

10. Tryck på menyikonen i överst till vänster och sedan på Aktivera för ytterligare säkerhet. Tryck på Aktivera för att aktivera den avancerade appskyddsfunktionen.

11. Tryck på appen i listan för att aktivera Norton App Lock-skyddet för en app.

En grön låsikon visa intill den valda appen och kräver ett upplåsningsmönster eller en lösenkod för åtkomst till den.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v115854953_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 28/10/2016