Åtgärda problemet med att en fil eller ett program identifieras som ett hot även när du utesluter det från sökning

Norton söker igenom dina filer och mappar med hjälp av flera komponenter, som Auto-Protect, SONAR och File Insight. Om du undantar en fil eller en mapp som identifieras som ett hot av Auto-Protect, så identifieras samma fil eller mapp sedan som ett hot av en annan komponent, t ex SONAR eller File Insight. Detta beror på att filernas signatur identifieras. Lös problemet genom att undanta signaturen från alla sökningar.

När du undantar objekt från sökningar minskar skyddsnivån, så du bör endast göra det när det verkligen behövs.

Undanta en signatur från alla sökningar

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Antivirus i fönstret Inställningar.

4. Klicka på Konfigurera bredvid Signaturer att undanta från Alla identifieringar på fliken Sökningar och risker.

5. Klicka på Lägg till i fönstret Undantagna signaturer.

6. Välj den signatur som du vill undanta från sökning under Lista över säkerhetsrisker i fönstret Säkerhetsrisker.

7. Klicka på Riskdetaljer för att få veta mer om den valda signaturen. Om du fortfarande vill undanta den klickar du på Lägg till.

8. Klicka på Tillämpa och sedan på OK.

9. Klicka på Stäng.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v115455517
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 19/11/2019