Kompatibilitet för Norton Password Manager med Mozilla Firefix

Förlängningen Norton Securitys verktygsfält ersätts med den nya Norton Safe Web-förlängningen.

Vad är nytt i Norton Password Manager-tillägget?

• Funktionen Norton Password Manager finns nu som ett separat tillägg och som en ikon.

• Detta tillägg kan installeras på alla datorer med en Firefox-webbläsare. Det kräver inte någon installation av en inbyggd Norton-produkt.

• Inloggningshjälpen fyller i och hämtar automatiskt inloggningsobjekt.

• Kreditkort fylls i automatiskt för de vanligaste webbplatserna.

• Webbplatsikoner läggs till i inloggningarna för över 1 000 webbplatser.

• Inloggningsobjekt kan endast redigeras via Nortons produktgränssnitt.

• Stöder objekttyper i Norton Password Manager-valvet som adresser, betalningar och anteckningar.

• Stöd för Wallet - bankkonto, favoriter läggs till i den här versionen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v115161915_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 07/05/2019