Meddelande: "Det går inte att ansluta till Norton-servern"

Gå till sidan Status på Norton-tjänster för att se om det problem du har hör samman med ett tillfälligt avbrott eller är ett känt systemfel.

Meddelandet: "Ett oväntat fel med webbläsaren har inträffat" eller "Det går inte att ansluta till Norton-servern" visas när du aktiverar Norton-produkten. Starta om datorn för att lösa problemet. Om problemet kvarstår anger du en standardwebbläsare på din Windows 10-dator. I andra versioner av Windows ändrar du standardwebbläsare.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v113839121
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/06/2019