Auto-Protect är inaktiverat och kan inte åtgärdas genom att klicka på Åtgärda nu

Åtgärda problemet genom att köra LiveUpdate och starta om datorn.

STEG 1

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhet i huvudfönstret och klicka sedan på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner verktyget Norton Remove and Reinstall.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till en standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

När datorn har startats om följer du anvisningarna på skärmen för att återinstallera Norton-produkten.

Efter ominstallationen kör du LiveUpdate tills det inte finns fler uppdateringar. Starta sedan om datorn när du uppmanas till det.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v113769781
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 19/11/2019