Lösa ett problem med Norton Autofix

Norton Autofix söker snabbt igenom datorn och åtgärdar problem utan att du behöver göra något. För att du ska få åtkomst till Norton Autofix måste datorn vara ansluten till Internet. Om du använder en proxyserver för att ansluta till Internet måste du konfigurera inställningarna för proxyservern i Norton 360 Online.

Om du inte vill fortsätta med den här supportsessionen, kan du klicka på Avbryt för att hoppa över genomsökningen.

Så här löser du ett problem om datorn är ansluten till Internet

1. Klicka på Support i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Support i fönstret Få support.

3. Gör något av följande i fönstret Norton Autofix :

• Om problemet inte åtgärdas automatiskt ska du klicka på Öppna supportwebbplatsen och följa anvisningarna på skärmen för att hitta fler supportalternativ.

• Om problemet har åtgärdats klickar du på Stäng.

Så här löser du ett problem om datorn är inte är ansluten till Internet

1. Klicka på Support i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Support i fönstret Få support.

3. Följ anvisningarna på skärmen i fönstret Kontrollera anslutningen för att försöka lösa anslutningsproblemet.

4. Klicka på Försök igen i fönstret Kontrollera anslutningen.

5. Om du använder en proxyserver för att ansluta till Internet måste du eventuellt ange autentiseringsuppgifter. I sådant fall gör du följande i fönstret Proxyinställningar upptäckta :

• I rutan Användarnamn skriver du användarnamnet som du angav när du konfigurerade nätverksproxyinställningarna.

• I rutan Lösenord skriver du lösenordet som du angav när du konfigurerade nätverksproxyinställningarna.

• Klicka på OK.

Om Norton Autofix