Om Norton Autofix

Du får dessutom tillgång till kunskapsdatabasartiklarna på Nortons supportwebbplats. I dessa artiklar är det enkelt att hitta lösningar på dina tekniska problem.

Supporterbjudanden kan variera beroende på språk och produkt.

När du klickar på Support i listrutan Support kontrollerar Norton 360 Online din Internetanslutning. Om du vill använda Norton Autofix måste datorn vara ansluten till Internet. Om du använder en proxyserver för att ansluta till Internet måste du konfigurera inställningarna för proxyservern i Norton 360 Online. Konfigurera Inställningar för nätverksproxy

Om du inte känner till dina proxyinställningar kan du kontakta din Internetleverantör eller nätverksadministratör och be om hjälp.

Lösa ett problem med Norton Autofix

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v10987273_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 04/11/2011