Åtgärda problemet med att datorskärmen flimrar efter uppgraderingen av Norton

Vissa användare har rapporterat att datorskärmen blinkar och inte svarar efter att de har installerat den senaste versionen av Norton. Du kan ladda ner och köra ett verktyg som åtgärdar problemet. Du måste köra verktyget i felsäkert läge.

STEG 1

Starta datorn i felsäkert läge med nätverk

1. Stäng alla program.

2. Tryck på Ctrl + Skift + Esc för att öppna Aktivitetshanteraren.

3. Klicka på Ny aktivitet (Kör...)Arkiv -menyn.

4. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

msconfig

Om fönstret User Account Control visas, klickar du på Ja eller Fortsätt.

5. Gå till fliken Systemstart i fönstret Systemkonfiguration, markera Säker start och välj Nätverk.

Windows XP: Markera /SAFEBOOT på fliken BOOT.INI i fönstret Verktyg för systemkonfiguration.

6. Klicka på OK.

7. Klicka på Starta om när du ombeds att starta om datorn.

Datorn startar om i felsäkert läge med nätverk.

STEG 2

Ladda ner och kör korrigeringsverktyget

1. Ladda ner korrigeringsverktyget .

Spara filen på skrivbordet i Windows.

2. Högerklicka på filen Screen_Fix.exe på skrivbordet och klicka sedan på Kör som administratör.

Genom att köra verktyget godkänner du användaravtalet.

3. Om fönstret User Account Control visas klickar du på Ja eller Fortsätt.

Verktyget körs i bakgrunden och en skärm visas under en kort stund.

4. Starta om datorn i normalläge.

STEG 3

Starta om datorn i normalläge

1. Stäng alla program.

2. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

3. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

msconfig

Om fönstret User Account Control visas, klickar du på Ja eller Fortsätt.

4. Avmarkera Säker start på fliken Systemstart i fönstret Systemkonfiguration.

Windows XP: Avmarkera /SAFEBOOT på fliken BOOT.INI i fönstret Verktyg för systemkonfiguration.

5. Klicka på OK.

6. Klicka på Starta om när du ombeds att starta om datorn.

Om Windows-skärmen fortsätter att blinka, ska du avinstallera och installera om Norton. Gå till steg 4.

STEG 4

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner verktyget Norton Remove and Reinstall.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till en standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton igen när datorn har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v109267913_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 30/05/2019