Identifiera skräppostavsändare

Om du inte du vill ta emot e-postmeddelanden från en viss adress eller domän kan du lägga till den i listan över blockerade. Norton AntiSpam behandlar alla e-postmeddelanden från den här adressen eller domänen som skräppost.

Norton AntiSpam importerar också automatiskt de adresser som är tillgängliga i listorna över blockerade avsändare i ditt e-postprogram till listan över blockerade. Detta sker när klienten integreras eller när adressboken importeras.

Det går att skriva ogiltiga e-postadresser och domännamn i listan över blockerade i Norton AntiSpam.

Lägg alltid till misstänkta e-postadresser och domäner i listan över blockerade så att du inte får oönskade e-postmeddelanden från sådana adresser eller domäner.

Så här importerar du adresser till listan över blockerade

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Skydd mot skräppost under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Listan över tillåtna på fliken Filtrera.

4. Klicka på Importera i fönstret Listan över tillåtna.

5. Klicka på Tillämpa i fönstret Listan över tillåtna.

6. Klicka på OK.

Så här lägger du till poster i listan över blockerade

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Skydd mot skräppost under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Listan över blockerade på fliken Filtrera.

4. Klicka på Lägg till i fönstret Listan över blockerade.

5. Välj adresstyp i listrutan Adresstyp i dialogrutan Lägg till e-postadress.

Välj något av följande:

• E-post

• Domän

6. Gör något av följande:

• Lägg till en e-postadress genom att ange e-postadress och namn för den avsändare du vill blockera.

• Lägg till en domän genom att ange domänens adress (exempelvis symantec.com) och namn.

7. Klicka på OK.

8. Klicka på Tillämpa i fönstret Listan över blockerade.

9. Klicka på OK.

Så här redigerar du eller tar bort poster i Listan över blockerade

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Skydd mot skräppost under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Listan över blockerade på fliken Filtrera.

4. Markera objektet som du vill redigera eller ta bort i fönstret Lista över blockerade avsändare.

5. Gör något av följande:

• Klicka på Redigera för att öppna fönstret Redigera e-postadress, redigera informationen och klicka sedan på OK.

• Klicka på Ta bort om du vill ta bort en post.

När du tar bort en post som har importerats lägger Norton AntiSpam automatiskt till den i listan Adressboksundantag.

6. Klicka på Tillämpa i fönstret Listan över blockerade.

7. Klicka på OK.

Konfigurera Klientintegrering

Om inställningar i Norton AntiSpam

Identifiera tillåtna avsändare

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1084053_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/10/2011