Identifiera tillåtna avsändare

Om du är säker på att en e-postadress eller domän är säker och du inte vill att Norton AntiSpam ska blockera dem, kan du lägga till dem i listan över tillåtna adresser

Norton AntiSpam importerar uppgifterna i din adressbok och listan över säkra avsändare automatiskt en gång om dagen när datorn är inaktiv.

Om du lägger till ett nytt e-postprogram som stöds, kan du när som helst importera dess adressbok till din Listan över tillåtna. Du kan också lägga till namn och domäner en och en i Listan över tillåtna.

Innan du importerar adressboken kan du specificera undantagen i din lista. Norton AntiSpam importerar inte e-postadresser som du lägger till i listorna Adressbokens undantag.

Så här importerar du en adressbok

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Skydd mot skräppost under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Listan över tillåtna på fliken Filtrera.

4. Klicka på Importera i fönstret Listan över tillåtna.

5. Klicka på Tillämpa i fönstret Listan över tillåtna.

6. Klicka på OK.

Så här lägger du till poster i Listan över tillåtna

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Skydd mot skräppost under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Listan över tillåtna på fliken Filtrera.

4. Klicka på Lägg till i fönstret Lista över tillåtna.

5. Välj adresstyp i listrutan Adresstyp i dialogrutan Lägg till e-postadress.

Välj något av följande alternativ.

• E-post

• Domän

6. Gör något av följande:

• Lägg till en e-postadress genom att ange e-postadress och namn för den avsändare du vill tillåta.

• Lägg till en domän genom att ange domänens adress (exempelvis symantec.com) och dess namn (valfritt).

7. Klicka på OK.

8. Klicka på Tillämpa i fönstret Listan över tillåtna.

9. Klicka på OK

Så här redigerar eller tar du bort poster i Listan över tillåtna

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Skydd mot skräppost under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Listan över tillåtna på fliken Filtrera.

4. I fönstret Listan över tillåtna väljer du det objekt du vill redigera eller ta bort.

5. Gör något av följande:

• Klicka på Redigera för att öppna fönstret Redigera e-postadress, redigera informationen och klicka sedan på OK.

• Klicka på Ta bort om du vill ta bort en post.

När du tar bort en post som har importerats lägger Norton AntiSpam automatiskt till den i listan över undantag i adressboken.

6. Klicka på Tillämpa i fönstret Listan över tillåtna.

7. Klicka på OK.

Konfigurera Klientintegrering

Identifiera skräppostavsändare

Om inställningar i Norton AntiSpam

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.