Om inställningar i Norton AntiSpam

I och med att e-post används mer och mer får många användare allt fler av de oönskade reklammeddelanden som också kallas för skräppost eller spam. Skräpposten kan ibland göra det svårt att avgöra vilka e-postmeddelanden som är genuina, och vissa skräppostmeddelanden kan dessutom innehålla text eller bilder som kan uppfattas som stötande.

Norton AntiSpam har flera kraftfulla funktioner för att minska mängden oönskat Internetinnehåll.

Med hjälp av inställningarna i Norton AntiSpam kan du ställa in följande:

• Vilket e-postprogram som Norton AntiSpam ska integreras med

• Listan över tillåtna e-postavsändare

• Listan över blockerade e-postavsändare

• E-postadresser och domäner som Norton AntiSpam inte ska importera till listan över tillåtna respektive blockerade e-postavsändare

• Alternativet att skicka feedback till Symantec om felaktigt klassificerad e-post

• Alternativet att filtrera e-postmeddelanden via Webbfråga för att upprätthålla en högeffektiv skräppostidentifiering

Du kan ange inställningar för Norton AntiSpam på följande flikar:

Filtrera

Med alternativen på fliken Filtrera kan du konfigurera listan över tillåtna och blockerade e-postavsändare. Du kan också konfigurera alternativet för att filtrera e-postmeddelanden genom webbfrågefiltret. Du kan bestämma om du vill att feedback om ett felaktigt klassificerat e-postmeddelande ska skickas till Symantec. Du kan dessutom konfigurera listan Undantag i adressboken.

Klientintegrering

Använd alternativen på fliken Klientintegrering om du vill att Norton AntiSpam ska integreras med din e-postklient så att du slipper oönskade e-postmeddelanden. Du kan också ange om du vill visa en kort presentation av Norton AntiSpam varje gång du startar ditt e-postprogram. Du kan även ange vilken adressbok du vill att Norton AntiSpam ska integreras med.

Konfigurera Klientintegrering

Ställa in Undantag i adressboken

Identifiera skräppostavsändare

Identifiera tillåtna avsändare

Om verktygsfältet i ditt e-postprogram

Ställa in Feedback -funktionen

Webbfråga

Om Norton 360 Online-inställningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1083996_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/11/2011