Om funktioner för skräppostfiltrering

I och med att e-post används mer och mer får många användare allt fler av de oönskade reklammeddelanden som också kallas för skräppost eller spam. Skräpposten kan ibland göra det svårt att avgöra vilka e-postmeddelanden som är genuina, och vissa skräppostmeddelanden kan dessutom innehålla text eller bilder som kan uppfattas som stötande.

I Norton 360 Online finns ett antal kraftfulla funktioner som du kan använda för att minska mängden oönskat Internetinnehåll.

Integration med e-postprogram

Lägger till flera knappar i verktygsfältet i kompatibla e-postprogram

Om verktygsfältet i ditt e-postprogram

Listor över tillåtna och blockerade

• Använder en användardefinierad adresslista för att snabba upp genomsökning av e-postmeddelanden.

• Accepterar alla e-postmeddelanden från adresser som finns i listan över tillåtna avsändare.

• Alla e-postmeddelanden från adresser som finns i listan över blockerade avsändare behandlas som skräppost.

• Tillåter och blockerar e-postmeddelanden både från hela domäner och enskilda e-postadresser.

Om inställningar i Norton AntiSpam

Automatisk import av adresser

Importerar automatiskt adresslistor från kompatibla e-postprogram så att listan över tillåtna och blockerade avsändare förblir aktuell.

Identifiera tillåtna avsändare

Webbfråga

Skräppostmeddelanden som de lokala filtren inte klassificerar som skräppost skickas till Symantecs webbservrar för extra filtrering.

Webbfråga

Uppdaterar automatiskt skräppostdefinitionerna

Symantecs filer med skräppostdefinitioner uppdateras automatiskt.

Om Norton AntiSpam

Konfigurera Klientintegrering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1083847_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 06/04/2011