Åtgärda problem med Norton efter uppgradering till Windows 10

Norton fungerar med Windows 10 så länge du har den senaste versionen installerad. Gå till Norton Update Center och kontrollera att den senaste Norton-versionen är installerad.

Läs Installera Norton från din tjänsteleverantör om du har fått Norton från din tjänsteleverantör.

Om du har övriga frågor relaterade till Norton-produkten i Windows 10 kan du fråga experterna i Norton Community.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v107701320_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 13/03/2018