Norton och Windows 10

Norton-produkten fungerar med Windows 10 så länge du har den senaste versionen installerad. Gå till Norton Update Center och kontrollera att du har den senaste tillgängliga versionen av Norton-produkten installerad.

Om du har fått Norton-produkten från din internetleverantör läser du Jag vill installera min Norton-produkt från min tjänsteleverantör på en annan dator.

Om du har andra frågor om dina Norton-produkter i Windows 10 kan du fråga experterna i Norton Community.