Om att hålla skyddet uppdaterat

Definitionsuppdateringarna är tillgängliga så länge du upprätthåller en aktiv produktstatus. Sätt att förvärva produkten och bevara din status:

Om du har köpt en prenumerationsversion av en produkt från en återförsäljare

I produkten ingår en tidsbestämd prenumeration på definitionsuppdateringar. När prenumerationen är på väg att gå ut uppmanas du att förnya den. Förnya prenumerationen genom att följa anvisningarna på skärmen.

Du kan inte hämta några uppdateringar när produkten löpt ut, och alla säkerhetsfunktioner stängs av. Om du inte förnyar produkten förlorar du skyddet mot säkerhetshot. Du måste förnya produkten för att aktivera alla säkerhetsfunktioner, även om LiveUpdate fortsätter att söka efter uppdateringar efter att produkten löpt ut.

Om du köpte produkten som en tjänst eller om den redan var installerad på datorn

Om du inte aktiverar tjänsten eller förnyar prenumerationen kan du inte hämta uppdateringar och programmet slutar att fungera.

Om du får tjänsten genom din Internetleverantör

Produkten är aktiv så länge som säkerhetstjänsten är aktiv hos Internetleverantören.

Om säkerhetstjänsten inte är aktiv kan du inte ladda ner några uppdateringar, och programvaran fungerar inte längre.

Information om LiveUpdate

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1061821_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 05/04/2011